GRANIT-MAJDAN

Prirodni kamen je materijal koji traje večno i odlikuje se lepim atraktivnim izgledom

Granit Majdan

Kamenorezaèka radnja GRANIT-MAJDAN iz Gornjeg Milanovca osnovana je 1987.godine. Od tada do danas, firma je izrasla u veliku radionicu za preradu mermera, kamena i drugih materijala.

K.R."GRANIT-MAJDAN" je tokom 2012. godine pocela sa eksploatacijom kamena iz majdana VISOKA. Majdan Visoka nalazi se u ataru sela Zagradje, udaljenom oko 8,5 km od Rudnika. Prostor je sa Rudnikom povezan asfaltnim putem u duzini od 6km i 2,5 km tvrdog makadamskog puta.

Prilazna stepeništa su dominantni deo arhitekture objekata. Samo vrhunski veèiti materijali kao što je granit može dati objektu vrednost koju zaslužuje.
Izrada svih oblika i dimenzija granitnih ploèa
Izrada raznih tipova iviènjaka i kocki. Prirodni kamen rudnièki andezit je izuzetno otporan na sve vremenske uslove.

Obrada: frezovan, poliran, štokovan

Andezit se koristi kao arhitektonski kamen za oblaganje unutrašnjih i spoljašnih, horizontalnih i vertikalnih površina, stokovane graðevinske ploèe i izradu kamenih iviènjaka.

Eksplatacija na letištu Visoka Rudnik

Firma je specializovana za usluge rezanja, poliranja granitnih i mermernih ploèa, izradu svih vrsta enterijera kao i specijalnih zahteva koje imaju kupci.
Bogato iskustvo na polju obrade mermera.

O nama

Eksplatacija

Eksploatacija andezita na uzem i sirem prostoru VISOKA dugo je bila neorganizovana, odnosno, andezit su eksploatisala privatna lica prema potrebi. Sredinom 60-ih godina vise preduzeca iz Gornjeg Milanovca, Rudnika i Sabca vrsili su organizovanu eksploataciju na lezistu VISOKA.

Za šta se koristi?

K.R."GRANIT-MAJDAN" izvrsila je ispitivanja i ustanovljeno je da se andezit moze koristiti kao arhitektonski kamen za oblaganje unutrasnjih i spoljasnjih, horizontalnih i vertikalnih povrsina, stokovane gradjevinske ploce, kao i za izradu kamenih ivicnjaka.

Firma se specijalizovala za usluge rezanja (secenja), poliranja granitnih i mermernih ploca, izradu svih vrsta enterijera i eksterijera kao i ostalih specijalnih zahteva koje imaju kupci.

Sa svojim bogatim iskustvom na polju obrade mermera i prirodnog kamena, i velikim izborom prirodnih materijala, nadamo se da cemo i sa Vama ostvariti saradnju.

Adresa

Majdan bb                    
32313 Majdan
Gornji Milanovac                    


Kontakt

office@granit-majdan.com
granit.majdan@sezampro.rs
T: (032) 57 37 221
M: (063) 61 84 18

Pratite nas na
društvenim mrežama

PODELITE NAS NA